Välkommen till en unik möjlighet att hyra en fantastisk lägenhet i hjärtat av vackra Växjö! Denna välplanerade 1 rum och kök lägenhet är ett drömboende för den som söker bekvämlighet, elegans och funktionalitet. Med en yta på 33 kvadratmeter, erbjuder den en perfekt balans mellan en mysig och intim atmosfär och tillräckligt med utrymme för att skapa ditt eget lilla hem.

När du kliver in i lägenheten möts du av en vackert målad hall i bruten vit kulör som direkt ger en hemtrevlig känsla. Den mörkgråa klinkern i hallen bidrar också till en elegant och modern touch. Lägenheten har stora fönster som släpper in en riklig mängd naturligt ljus, vilket skapar en ljus och öppen känsla i hela utrymmet.

Det stilrena badrummet i gråa toner och vita kakelväggar är en fröjd för ögat. Golvet är täckt av en snygg ljus industriparkett som ger en härlig kontrast mot de gråa tonerna i badrummet. Resten av lägenheten är också inrett med samma höga kvalitet och stilrena design, med smala stavar i ask på golvet.

Lägenheten har också goda förvaringsmöjligheter, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Och med ett läge som är nära till allt som Växjö har att erbjuda, är det en dröm att bo här!

Så om du letar efter en lägenhet med stil, komfort och praktiska funktioner, så är detta en perfekt möjlighet för dig. Tveka inte att boka en visning idag och upplev den här underbara lägenheten i hjärtat av Växjö själv!

Avvikelser i planlösning kan förekomma.

  • Yta: 33 kvadratmeter
  • Hyra: 5661 kr/månad
Intresseanmälan
Förnamn
Efternamn

Bostadsfakta

Kontaktperson
  • Fiberanslutning: Wexnet, debiteras kvartalsvis
  • Hyra: 12 månader
  • Varje lägenhet har egen tvättmaskin och torktumlare
  • Lägenhetsförråd: ingår
  • El: Står hyresgäst själv för
Kontaktperson

Planritning