Välkommen till en fantastisk möjlighet att hyra en lägenhet i den livliga studentstaden Växjö! Belägen i det populära området Teleborg, har denna lägenhet allt som en student kan önska sig. Med goda kommunikationsförbindelser och en kort bussresa in till centrum, kan du enkelt utforska allt som denna dynamiska stad har att erbjuda.

Växjö är känt för sitt rika studentliv, och det finns en mängd kårer och föreningar som erbjuder en mängd olika intressanta aktiviteter och evenemang för alla. Oavsett om du gillar att gå på konserter, se teaterföreställningar eller bara koppla av med vänner på en av stadens många kaféer och restauranger, finns det alltid något att göra i Växjö.

Lägenheten själv är också perfekt för en student, med en välplanerad 1 rum och kök layout som erbjuder tillräckligt med utrymme för att du ska kunna skapa ditt eget lilla hem. Med stora fönster som släpper in massvis med naturligt ljus och goda förvaringsmöjligheter, har du allt som behövs för att trivas och känna dig hemma.

Så om du letar efter en lägenhet som är perfekt för studentlivet, så är detta en fantastisk möjlighet. Boka en visning idag och upptäck allt som denna underbara studentstad har att erbjuda!

Hyra 4400 kr månad (12 månaders hyra)

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Förnamn
Efternamn

Bostadsfakta

Kontaktperson

Välplanerad 1 rok med sovalkov 34 kvadratmeter.

El ingår

Hyra 4500 kr/månad

Kontakta oss på info@nordiccare.se för mer information

Kontaktperson

Planritning