Välkommen till Ditt Nya Hem i Teleborg, Växjö!

Letar du efter ett hem med bekvämt läge och utmärkt kommunikation? Välkommen till våra bostadslägenheter i det populära området Teleborg! Här bor du med närhet till allt Växjö har att erbjuda och samtidigt omgiven av grönska och lugna omgivningar.

Perfekt Läge

Teleborg är känt för sina goda kommunikationsförbindelser. Med buss tar det endast 5-10 minuter att nå Växjö centrum, där du hittar ett brett utbud av butiker, restauranger och nöjesliv. Oavsett om du pendlar till jobbet eller vill njuta av stadens pulserande atmosfär, har du alltid nära till allt.

En Stad med Liv och Rörelse

Växjö är en dynamisk stad fylld med intressanta kulturella evenemang, barer, restauranger och utställningar. Upptäck stadens rika kulturutbud och delta i de många aktiviteter som erbjuds. Här finns alltid något att göra, oavsett intresse.

Studentliv i Världsklass

För studenter är Växjö ett fantastiskt val. Staden har ett aktivt studentliv med massor av kårer och föreningar att engagera sig i. Skapa minnen för livet och knyt nya vänskapsband i en stad som verkligen välkomnar studenter.

Hem med Hög Standard

Våra lägenheter i Teleborg erbjuder moderna bekvämligheter och genomtänkta planlösningar som gör ditt boende både bekvämt och trivsamt. Oavsett om du letar efter en mindre lägenhet för dig själv eller ett större boende för familjen, har vi något som passar just dina behov.

Välkommen Hem

Ta steget och flytta till Teleborg i Växjö – en plats där du får det bästa av två världar: närheten till stadens puls och lugnet i ett naturskönt område. Kontakta oss idag för mer information och boka en visning. Ditt drömhem väntar på dig!

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Förnamn
Efternamn

Bostadsfakta

Kontaktperson

Välplanerad 1 rok med sovalkov 34 kvadratmeter.

El ingår

Hyra 4400 kr/månad

Kontakta oss på info@nordiccare.se för mer information

Ledig från 1 september 2024

Kontaktperson

Planritning