Det är vi! Nordic Care bygger och förvaltar fastigheter anpassade för samhället. Vi är en fastighetsförvaltare som gör långsiktiga investeringar och driver aktivt ägande. Våra hyresgäster är viktigast för oss. Vi bygger hem som skapar trygghet. Tryggt blir det genom att vi gör selektiva förvärv, driver effektiv fastighetsutveckling och utför aktiv förvaltning. Vi gör det bra – därför växer vi.

Så bygger vi hem anpassade för livet
Vi har jobbat hårt för att bli riktigt, riktigt, riktigt bra. Våra hyresgäster ställer höga krav på trygghet och funktion oavsett om det rör sig om samhällsfastighet, studentboende eller hyresfastighet. Vi anpassar, är lyhörda och bryr oss.

En del av Client Server HUB Aktiebolag (C/S Gruppen)
Nordic Care Holding AB startades 1992. Samma år som Sveriges hockeylandslag blir världsmästare i ishockey för sjätte gången och TV4 introducerar morgon-TV. Ett intressant år. Det var året då vi som grupp bestämde oss för att bli den ledande samhällsutvecklaren i Norden. Nordic Care är familjeägt företag och drivs till största del av andra generationens familjemedlemmar. Inom C/S Gruppen ingår idag dotterbolagen Nordic Care Holding AB, Danneborg Fastighets Aktiebolag, Coulant Fastighets AB & Snöleoparden AB.

Passion för samhällsfastigheter
Vi vill vara den självklara fastighetspartnern för kommuner, regioner och privata aktörer. Idag äger och förvaltar Nordic Care 30 fastigheter. Vi bedriver nybyggnation, projektledning och fastighetsförvaltning i Östergötland, Småland och Skåne. Vårt hjärta bultar extra mycket för samhällsfastigheter så som LSS-boenden, verksamhetslokaler för daglig verksamhet, vårdcentraler, folktandvård och kontorslokaler för vård och omsorg.

Kloka skäl att välja oss:

  • Vi investerar aldrig för något annat än framtiden
  • Vi vet att nära relationer skapar de tryggaste hemmen
  • Långa hyresavtal ställer höga krav och god funktion