Client/Server gruppen förvärvar Stinsen 1

Växjö, 2 maj 2024 – Danneborg Fastighets AB har idag den 2 maj 2024 förvärvat fastigheten Stinsen 1 belägen på Rallarringen 2-6 från HSB Sydost Ekonomisk förening. Fastigheten, som ligger i hjärtat av Växjö, är en strategisk investering för Danneborg Fastighets AB och markerar ett viktigt steg i företagets expansionsplaner.

HSB Sydost Ekonomisk förening har sålt fastigheten som en del av sin pågående strategi att fokusera på sina kärnverksamheter. Försäljningen till Danneborg Fastighets AB säkerställer att fastigheten kommer att fortsätta att förvaltas och utvecklas med hög standard, vilket gynnar både nuvarande och framtida hyresgäster.

Vi är mycket nöjda med förvärvet av Stinsen 1. Det är en välbelägen fastighet med stor potential som kommer att komplettera vår nuvarande portfölj på ett utmärkt sätt. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla fastigheten och bidra till områdets fortsatta tillväxt och utveckling.

För mer information, vänligen kontakta:

Om Danneborg Fastighets AB:

Danneborg Fastighets AB är ett fastighetsbolag med fokus på långsiktig fastighetsförvaltning och utveckling. Med en stark portfölj av fastigheter över hela landet, strävar företaget efter att skapa värde för både hyresgäster och samhällen. Danneborg Fastighets AB är ett dotterbolag till Client/Server HUB gruppen, en framstående aktör inom fastighets- och investeringssektorn.