Välkommen till Öster i Växjö och vår charmiga hyresfastighet på Kvarnhagsgatan 11!

Belägen mitt i ett etablerat och fridfullt bostadsområde, erbjuder denna fastighet en perfekt balans mellan stadslivets pulserande centrum och det lugna närområdet. Med endast cirka 10 minuters avslappnad promenad når du Växjö centrum och all dess mångfald av shopping, restauranger och kulturella aktiviteter.

Fastigheten är fördelad över tre plan och erbjuder moderna och bekväma bostäder med ett invändigt trapphus som ger smidig tillgång till alla våningar. Varje lägenhet inkluderar säsongslagring, vilket ger dig extra utrymme för att lagra dina tillhörigheter på ett praktiskt sätt. Dessutom finns möjlighet att hyra en biluppställningsplats för ännu större bekvämlighet, vilket gör det enkelt att parkera och komma och gå.

Lägenheterna på Kvarnhagsgatan 11 är noggrant utformade och fördelade i tre olika typer för att möta olika behov och preferenser. Oavsett om du letar efter en kompakt och praktisk lägenhet eller en mer rymlig och bekväm bostad, har vi alternativ som passar dig.

Vi är övertygade om att du kommer att känna dig hemma i denna fantastiska hyresfastighet som kombinerar det bästa av stads- och bostadsliv. Kontakta oss för att få mer information eller boka en visning och upptäck allt Kvarnhagsgatan 11 har att erbjuda. Vi ser fram emot att välkomna dig till ditt nya hem!

Bostadsfakta

Kontaktperson

Antal lägenheter

  • 2 st, 1 rum & kokvrå á 38m2
  • 2 st, 1 rum med sovalkov á 55,3 m2
  • 4 st, 3 rum och kök á 89,3 m2

Byggnadsår
1993

Kontaktperson