På Raskens väg har vi skapat en fastighet som har blivit ett av de mest eftertraktade studentboendena i staden. Ryttartorpet är ett modernt och välplanerat bostadskomplex som färdigställdes 2001 och erbjuder en perfekt balans mellan komfort och bekvämlighet.

I Ryttartorpet hittar du 12 ljusa och moderna ettor, alla utformade med en öppen och smart planlösning samt hög standard. Dessa lägenheter är inte bara praktiska utan också hemtrevliga och trivsamma, perfekta för studenter som söker en bekväm och funktionell boendemiljö.

Men det som verkligen skiljer Ryttartorpet från mängden är det oslagbara läget. Härifrån är det enkelt gångavstånd till Linnéuniversitetets campus, vilket gör det till det idealiska valet för studenter som önskar en kort och smidig resa till sina studier. Dessutom ligger stadens centrum inom bekvämt cykelavstånd, där du kan upptäcka allt från Stadsbiblioteket till den vackra Växjösjön.

Ryttartorpet är mer än bara ett studentboende; det är en plats där du kan trivas och växa under dina studieår. Vi är stolta över att erbjuda en trevlig miljö som främjar gemenskap och personlig utveckling. Om du letar efter det perfekta studentboendet nära Linnéuniversitetet, då har du hittat rätt. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning och upptäck allt Ryttartorpet har att erbjuda. Vi ser fram emot att välkomna dig till ditt nya hem!

Bostadsfakta

Kontaktperson

Bruttoarea
408 m2

Tomtyta
4421 m2

Byggnadsår
2001

Kontaktperson