Välkommen till Lärkgatan 5, den centrala pärlan i Växjö!

Denna hyresfastighet är perfekt belägen mitt i hjärtat av Växjö och består av 8 rymliga och bekväma lägenheter. Med sitt utmärkta läge har du enkel tillgång till allt som staden har att erbjuda, inklusive shopping, restauranger, kultur och fritidsaktiviteter, allt inom bekvämt gångavstånd.

Oavsett om du söker en enklare och kompakt bostad eller en mer rymlig och modern lägenhet, så har vi alternativ som passar dina behov.

Fastigheten erbjuder en trygg och bekväm boendemiljö med alla bekvämligheter du kan önska dig. Här finns möjligheter till både avkoppling och social gemenskap, och du kommer att uppskatta den vänliga och välkomnande atmosfären som kännetecknar Lärkgatan 5.

Om du letar efter ett centralt beläget hem i Växjö med bekvämligheter och enkel tillgång till allt staden har att erbjuda, så är Lärkgatan 5 platsen för dig. Kontakta oss för att få mer information eller boka en visning, och låt oss hjälpa dig att hitta din perfekta bostad i denna fantastiska fastighet. Vi ser fram emot att välkomna dig till Lärkgatan 5!

Bostadsfakta

Kontaktperson

Antal lägenheter

  • 4 st 3 Rok
  • 2 st 2 Rok
  • 2 st kokvrå

Byggnadsår
1946

Kontaktperson