Rallarringen 4-6

I Växjö finns ett boende som är så mycket mer än bara en plats att bo på. Rallaringen är ett modernt LSS-boende som erbjuder en trygg och stöttande miljö för personer med funktionsnedsättningar. Här får du närhet till personal som finns där för att hjälpa dig och stötta dig i vardagen. Dessutom är boendet beläget i den vackra stadsdelen Hovshaga, vilket skapar en fridfull och avkopplande atmosfär. Här kan du njuta av den vackra naturen samtidigt som du får det stöd och den hjälp du behöver. Rallaringen är helt enkelt ett boende där du kan känna dig trygg och hemma.

Raskens väg 211

På Raskens väg har vi skapat en fastighet som har blivit ett av de mest eftertraktade studentboendena i staden. Ryttartorpet är ett modernt och välplanerat bostadskomplex som färdigställdes 2022 och erbjuder en perfekt balans mellan komfort och bekvämlighet.

I Ryttartorpet hittar du 6 ljusa och moderna ettor, alla utformade med en öppen och smart planlösning samt hög standard. Dessa lägenheter är inte bara praktiska utan också hemtrevliga och trivsamma, perfekta för studenter som söker en bekväm och funktionell boendemiljö.

Men det som verkligen skiljer Ryttartorpet från mängden är det oslagbara läget. Härifrån är det enkelt gångavstånd till Linnéuniversitetets campus, vilket gör det till det idealiska valet för studenter som önskar en kort och smidig resa till sina studier. Dessutom ligger stadens centrum inom bekvämt cykelavstånd, där du kan upptäcka allt från Stadsbiblioteket till den vackra Växjösjön.

Ryttartorpet är mer än bara ett studentboende; det är en plats där du kan trivas och växa under dina studieår. Vi är stolta över att erbjuda en trevlig miljö som främjar gemenskap och personlig utveckling. Om du letar efter det perfekta studentboendet nära Linnéuniversitetet, då har du hittat rätt. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning och upptäck allt Ryttartorpet har att erbjuda. Vi ser fram emot att välkomna dig till ditt nya hem!

Allmogevägen

Vikaholm ligger söder om Teleborg i Växjö och kännetecknas som ett hållbart bostadsområde. Just nu byggs det bostäder här och när allt är färdigt kommer området innehålla cirka 1 000 bostäder. Förutom bostäder innehåller området ett nytt entrétorg, en park, en förskola, en lekplats och ett boende för äldre. Allmogevägen är ett boende för dig som har svårt att klara dig i en egen bostad och behöver närhet till personal som kan stötta dig. I en gruppbostad bor man i en egen lägenhet, men har gemensamma rum för att laga mat och umgås. På gruppboendet har du närhet och tillgång till personal dygnet runt.

Björkhagavägen

Boendena är till för dig som har svårt att klara dig i en egen bostad och behöver närhet till personal som kan stötta dig. I en gruppbostad bor man i en egen lägenhet, men har gemensamma rum för att laga mat och umgås. På gruppboendet har du närhet och tillgång till personal dygnet runt.

Hagalyckan

Boendena är till för dig som har svårt att klara dig i en egen bostad och behöver närhet till personal som kan stötta dig. I en gruppbostad bor man i en egen lägenhet, men har gemensamma rum för att laga mat och umgås. På gruppboendet har du närhet och tillgång till personal dygnet runt.

Klavérvägen

Klavérvägen ligger mitt i stadsdelen Hov i Växjö. Centralt belägen men i den lugn del av villaområdet. Klavérvägen är till för dig som har svårt att klara dig i en egen bostad och behöver närhet till personal som kan stötta dig. I en gruppbostad bor man i en egen lägenhet, men har gemensamma rum för att laga mat och umgås. På gruppboendet har du närhet och tillgång till personal dygnet runt.

Kvarnhagsgatan

Välkommen till Öster i Växjö och vår charmiga hyresfastighet på Kvarnhagsgatan 11!

Belägen mitt i ett etablerat och fridfullt bostadsområde, erbjuder denna fastighet en perfekt balans mellan stadslivets pulserande centrum och det lugna närområdet. Med endast cirka 10 minuters avslappnad promenad når du Växjö centrum och all dess mångfald av shopping, restauranger och kulturella aktiviteter.

Fastigheten är fördelad över tre plan och erbjuder moderna och bekväma bostäder med ett invändigt trapphus som ger smidig tillgång till alla våningar. Varje lägenhet inkluderar säsongslagring, vilket ger dig extra utrymme för att lagra dina tillhörigheter på ett praktiskt sätt. Dessutom finns möjlighet att hyra en biluppställningsplats för ännu större bekvämlighet, vilket gör det enkelt att parkera och komma och gå.

Lägenheterna på Kvarnhagsgatan 11 är noggrant utformade och fördelade i tre olika typer för att möta olika behov och preferenser. Oavsett om du letar efter en kompakt och praktisk lägenhet eller en mer rymlig och bekväm bostad, har vi alternativ som passar dig.

Vi är övertygade om att du kommer att känna dig hemma i denna fantastiska hyresfastighet som kombinerar det bästa av stads- och bostadsliv. Kontakta oss för att få mer information eller boka en visning och upptäck allt Kvarnhagsgatan 11 har att erbjuda. Vi ser fram emot att välkomna dig till ditt nya hem!

Lärkgatan

Välkommen till Lärkgatan 5, den centrala pärlan i Växjö!

Denna hyresfastighet är perfekt belägen mitt i hjärtat av Växjö och består av 8 rymliga och bekväma lägenheter. Med sitt utmärkta läge har du enkel tillgång till allt som staden har att erbjuda, inklusive shopping, restauranger, kultur och fritidsaktiviteter, allt inom bekvämt gångavstånd.

Oavsett om du söker en enklare och kompakt bostad eller en mer rymlig och modern lägenhet, så har vi alternativ som passar dina behov.

Fastigheten erbjuder en trygg och bekväm boendemiljö med alla bekvämligheter du kan önska dig. Här finns möjligheter till både avkoppling och social gemenskap, och du kommer att uppskatta den vänliga och välkomnande atmosfären som kännetecknar Lärkgatan 5.

Om du letar efter ett centralt beläget hem i Växjö med bekvämligheter och enkel tillgång till allt staden har att erbjuda, så är Lärkgatan 5 platsen för dig. Kontakta oss för att få mer information eller boka en visning, och låt oss hjälpa dig att hitta din perfekta bostad i denna fantastiska fastighet. Vi ser fram emot att välkomna dig till Lärkgatan 5!

Lojovägen

Boendena är till för dig som har svårt att klara dig i en egen bostad och behöver närhet till personal som kan stötta dig. I en gruppbostad bor man i en egen lägenhet, men har gemensamma rum för att laga mat och umgås. På gruppboendet har du närhet och tillgång till personal dygnet runt.

Ryttartorpet

En bostad med särskild service enligt LSS är en egen lägenhet med hyreskontrakt och med tillgång till personalstöd. På en gruppbostad finns lägenheter för personer med större behov av stöd och av närhet till personal. En servicelägenhet erbjuds de som har något mindre behov av stöd. I alla boendeformer har du rätt att få det stöd du behöver, till exempel med att planera vardagen, sköta hemmet, kultur- och fritidsaktiviteter och sociala kontakter med din familj, god man och andra viktiga personer.