Studentboende 209 I

Våra bostadslägenheter i Växjö ligger i ett område som heter Teleborg. Det finns goda kommunikationsförbindelser och med buss tar det endast 5-10 minuter in till centrum. Växjö är en dynamisk stad som erbjuder intressanta kulturella evenemang, barer, restauranger och utställningar. Studentlivet är aktivt och det finns massvis av kårer och föreningar.

Hyra 4650 kr månad (12 månaders hyra)

Tillgänglig enligt ök

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Förnamn
Efternamn

Studentboende 209 G

Välkommen till en fantastisk möjlighet att hyra en lägenhet i den livliga studentstaden Växjö! Belägen i det populära området Teleborg, har denna lägenhet allt som en student kan önska sig. Med goda kommunikationsförbindelser och en kort bussresa in till centrum, kan du enkelt utforska allt som denna dynamiska stad har att erbjuda.

Växjö är känt för sitt rika studentliv, och det finns en mängd kårer och föreningar som erbjuder en mängd olika intressanta aktiviteter och evenemang för alla. Oavsett om du gillar att gå på konserter, se teaterföreställningar eller bara koppla av med vänner på en av stadens många kaféer och restauranger, finns det alltid något att göra i Växjö.

Lägenheten själv är också perfekt för en student, med en välplanerad 1 rum och kök layout som erbjuder tillräckligt med utrymme för att du ska kunna skapa ditt eget lilla hem. Med stora fönster som släpper in massvis med naturligt ljus och goda förvaringsmöjligheter, har du allt som behövs för att trivas och känna dig hemma.

Så om du letar efter en lägenhet som är perfekt för studentlivet, så är detta en fantastisk möjlighet. Boka en visning idag och upptäck allt som denna underbara studentstad har att erbjuda!

Hyra 4400 kr månad (12 månaders hyra)

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Förnamn
Efternamn

Lägenhet 211 C

Välkommen till en unik möjlighet att hyra en fantastisk lägenhet i hjärtat av vackra Växjö! Denna välplanerade 1 rum och kök lägenhet är ett drömboende för den som söker bekvämlighet, elegans och funktionalitet. Med en yta på 33 kvadratmeter, erbjuder den en perfekt balans mellan en mysig och intim atmosfär och tillräckligt med utrymme för att skapa ditt eget lilla hem.

När du kliver in i lägenheten möts du av en vackert målad hall i bruten vit kulör som direkt ger en hemtrevlig känsla. Den mörkgråa klinkern i hallen bidrar också till en elegant och modern touch. Lägenheten har stora fönster som släpper in en riklig mängd naturligt ljus, vilket skapar en ljus och öppen känsla i hela utrymmet.

Det stilrena badrummet i gråa toner och vita kakelväggar är en fröjd för ögat. Golvet är täckt av en snygg ljus industriparkett som ger en härlig kontrast mot de gråa tonerna i badrummet. Resten av lägenheten är också inrett med samma höga kvalitet och stilrena design, med smala stavar i ask på golvet.

Lägenheten har också goda förvaringsmöjligheter, vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Och med ett läge som är nära till allt som Växjö har att erbjuda, är det en dröm att bo här!

Så om du letar efter en lägenhet med stil, komfort och praktiska funktioner, så är detta en perfekt möjlighet för dig. Tveka inte att boka en visning idag och upplev den här underbara lägenheten i hjärtat av Växjö själv!

Avvikelser i planlösning kan förekomma.

  • Yta: 33 kvadratmeter
  • Hyra: 5661 kr/månad
Intresseanmälan
Förnamn
Efternamn

Raskens väg 211

På Raskens väg har vi skapat en fastighet som har blivit ett av de mest eftertraktade studentboendena i staden. Ryttartorpet är ett modernt och välplanerat bostadskomplex som färdigställdes 2022 och erbjuder en perfekt balans mellan komfort och bekvämlighet.

I Ryttartorpet hittar du 6 ljusa och moderna ettor, alla utformade med en öppen och smart planlösning samt hög standard. Dessa lägenheter är inte bara praktiska utan också hemtrevliga och trivsamma, perfekta för studenter som söker en bekväm och funktionell boendemiljö.

Men det som verkligen skiljer Ryttartorpet från mängden är det oslagbara läget. Härifrån är det enkelt gångavstånd till Linnéuniversitetets campus, vilket gör det till det idealiska valet för studenter som önskar en kort och smidig resa till sina studier. Dessutom ligger stadens centrum inom bekvämt cykelavstånd, där du kan upptäcka allt från Stadsbiblioteket till den vackra Växjösjön.

Ryttartorpet är mer än bara ett studentboende; det är en plats där du kan trivas och växa under dina studieår. Vi är stolta över att erbjuda en trevlig miljö som främjar gemenskap och personlig utveckling. Om du letar efter det perfekta studentboendet nära Linnéuniversitetet, då har du hittat rätt. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning och upptäck allt Ryttartorpet har att erbjuda. Vi ser fram emot att välkomna dig till ditt nya hem!

Allmogevägen

Vikaholm ligger söder om Teleborg i Växjö och kännetecknas som ett hållbart bostadsområde. Just nu byggs det bostäder här och när allt är färdigt kommer området innehålla cirka 1 000 bostäder. Förutom bostäder innehåller området ett nytt entrétorg, en park, en förskola, en lekplats och ett boende för äldre. Allmogevägen är ett boende för dig som har svårt att klara dig i en egen bostad och behöver närhet till personal som kan stötta dig. I en gruppbostad bor man i en egen lägenhet, men har gemensamma rum för att laga mat och umgås. På gruppboendet har du närhet och tillgång till personal dygnet runt.

Björkhagavägen

Boendena är till för dig som har svårt att klara dig i en egen bostad och behöver närhet till personal som kan stötta dig. I en gruppbostad bor man i en egen lägenhet, men har gemensamma rum för att laga mat och umgås. På gruppboendet har du närhet och tillgång till personal dygnet runt.

Hagalyckan

Boendena är till för dig som har svårt att klara dig i en egen bostad och behöver närhet till personal som kan stötta dig. I en gruppbostad bor man i en egen lägenhet, men har gemensamma rum för att laga mat och umgås. På gruppboendet har du närhet och tillgång till personal dygnet runt.

Klavérvägen

Klavérvägen ligger mitt i stadsdelen Hov i Växjö. Centralt belägen men i den lugn del av villaområdet. Klavérvägen är till för dig som har svårt att klara dig i en egen bostad och behöver närhet till personal som kan stötta dig. I en gruppbostad bor man i en egen lägenhet, men har gemensamma rum för att laga mat och umgås. På gruppboendet har du närhet och tillgång till personal dygnet runt.

Kvarnhagsgatan

Välkommen till Öster i Växjö och vår charmiga hyresfastighet på Kvarnhagsgatan 11!

Belägen mitt i ett etablerat och fridfullt bostadsområde, erbjuder denna fastighet en perfekt balans mellan stadslivets pulserande centrum och det lugna närområdet. Med endast cirka 10 minuters avslappnad promenad når du Växjö centrum och all dess mångfald av shopping, restauranger och kulturella aktiviteter.

Fastigheten är fördelad över tre plan och erbjuder moderna och bekväma bostäder med ett invändigt trapphus som ger smidig tillgång till alla våningar. Varje lägenhet inkluderar säsongslagring, vilket ger dig extra utrymme för att lagra dina tillhörigheter på ett praktiskt sätt. Dessutom finns möjlighet att hyra en biluppställningsplats för ännu större bekvämlighet, vilket gör det enkelt att parkera och komma och gå.

Lägenheterna på Kvarnhagsgatan 11 är noggrant utformade och fördelade i tre olika typer för att möta olika behov och preferenser. Oavsett om du letar efter en kompakt och praktisk lägenhet eller en mer rymlig och bekväm bostad, har vi alternativ som passar dig.

Vi är övertygade om att du kommer att känna dig hemma i denna fantastiska hyresfastighet som kombinerar det bästa av stads- och bostadsliv. Kontakta oss för att få mer information eller boka en visning och upptäck allt Kvarnhagsgatan 11 har att erbjuda. Vi ser fram emot att välkomna dig till ditt nya hem!

Lärkgatan

Välkommen till Lärkgatan 5, den centrala pärlan i Växjö!

Denna hyresfastighet är perfekt belägen mitt i hjärtat av Växjö och består av 8 rymliga och bekväma lägenheter. Med sitt utmärkta läge har du enkel tillgång till allt som staden har att erbjuda, inklusive shopping, restauranger, kultur och fritidsaktiviteter, allt inom bekvämt gångavstånd.

Oavsett om du söker en enklare och kompakt bostad eller en mer rymlig och modern lägenhet, så har vi alternativ som passar dina behov.

Fastigheten erbjuder en trygg och bekväm boendemiljö med alla bekvämligheter du kan önska dig. Här finns möjligheter till både avkoppling och social gemenskap, och du kommer att uppskatta den vänliga och välkomnande atmosfären som kännetecknar Lärkgatan 5.

Om du letar efter ett centralt beläget hem i Växjö med bekvämligheter och enkel tillgång till allt staden har att erbjuda, så är Lärkgatan 5 platsen för dig. Kontakta oss för att få mer information eller boka en visning, och låt oss hjälpa dig att hitta din perfekta bostad i denna fantastiska fastighet. Vi ser fram emot att välkomna dig till Lärkgatan 5!